У Рівному невідомі обікрали офіс БПП “Солідарність”

28.02.2019, 09:12
14169

У Рівному злодій обікрав офіс політичної партії, а його спільник здав вкрадене до ломбарду. Поліція затримала обох зловмисників.

Читайте також: 500 гривень за душу: БПП активно скуповлює лекторат на Чернігівщині

Про це повідомляє поліція області.

Злочин стався у ніч проти 25 лютого. Невідомий пошкодив вхідні металопластикові двері, проник до офісу та викрав комп’ютерну техніку.

Поліцейські під час розшуку встановили особу злодія – ним виявився 21-річний раніше судимий мешканець села Кідри Володимирецького району. Його затримали в орендованій квартирі, там же виявили частину вкраденої техніки. Іншу частину його товарищ здав до ломбарду – 27 лютого його теж затримали, вилучивши відповідні чеки.

Речник осередку “Блок Петра Порошенка “Солідарність” на Рівненщині Андрій Андрощук підтвердив, що мова йде про офіс їхньої політсили. Але крадіжку із політикою там не пов’язують, передає Радіо Трек.

“Так, дійсно обікрали офіс на Петра Могили. Це офіс громадської організації “Солідарність”, із якою ми співпрацюємо на волонтерських засадах. Вкрали два ноутбуки. Ми абсолютно не пов’язуємо цей випадок із політикою, це була банальна крадіжка”, – сказав Андрощук.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com