У Рівному п’яний чоловік після застілля перерізав жінці горло

11.05.2020, 22:16
72089

У Рівному 25-річний чоловік перерізав горло місцевій мешканці та хотів підлаштувати все так, ніби це він виявив тіло у квартирі загиблої.

Читайте також: Світ облетіло шокуюче фото патологоанатома з Тернополя, що розтинає трупи у дворі (фото)

Про це повідомляє пресслужба Націнальної поліції Рівненської області, інформує Zik.

Згідно з повідомленням, інцидент трапився напередодні у квартирі на вулиці Волинської Дивізії. Про виявлене тіло знайомої з перерізаним горлом житель села Мізочок Здолбунівського району повідомив своїм рідним, які і зателефонували до поліції.

Згодом слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 25-річний житель Здолбунівського району кілька місяців тому познайомився із жителькою Рівного, яка запросила його у гості.

Як зазначається, 9 травня застілля між знайомими затягнулося, а вночі виник конфлікт, коли обоє перебували вже добряче напідпитку. Зі слів чоловіка, жінка нібито не пускала його спати до кімнати та спровокувала до подальших злочинних дій.

Схопивши на кухні ніж, він перерізав їй горло, а близько 05:00 пішов гуляти містом. В очікуванні, що уникне відповідальності, чоловік зателефонував рідним, що сам застав без ознак життя власницю квартири.

Читайте також: В Миколаєві пенсіонерка викинулася з вікна шостого поверху через карантин

Слід зауважити, що спочатку зловмисник заперечував свою причетність до скоєного, однак зібрані на місці події докази вказали на протилежне. Чоловіка затримали, наразі йому готують повідомлення про підозру у вчиненні умисного вбивства, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com