У Рівному поліція викрила понад пів сотні киян на розповсюдженні листівок компрометуючого характеру (фото)

24.10.2020, 12:47
87346

У Рівному патрульна поліція виявила трьох киян, які поширювали газети з компроматом щодо одного з кандидатів у мери обласного центру. На 42 осіб працівники поліції склали адміністративні протоколи. Агітаційні матеріали з ознаками чорного піару вилучили.

Читайте також: В Україні настав “день тиші” перед місцевими виборами

Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на сайт МВС, близько третьої години ночі в суботу екіпаж патрульної поліції виявив трьох чоловіків із Києва, які поширювали такі газети в Рівному.

Інформацію про прибуття молодих людей із Києва передали всім екіпажам патрульної поліції і в Рівненський відділ поліції.

“Встановлено, що 56 осіб прибули зі столиці п’ятьма мікроавтобусами. Серед них також було десять неповнолітніх. Щодо 42 осіб співробітники поліції склали адміністративні протоколи”, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські вилучили у правопорушників близько 10 тисяч примірників газет із компроматом.

Поліція виявила в Рівному понад 50 киян, які роздавали газети з компроматом на кандидата в мери 01Поліція виявила в Рівному понад 50 киян, які роздавали газети з компроматом на кандидата в мери 02Поліція виявила в Рівному понад 50 киян, які роздавали газети з компроматом на кандидата в мери 03Поліція виявила в Рівному понад 50 киян, які роздавали газети з компроматом на кандидата в мери 04

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com