У Рівному працівники поліії займалися продажем машин зі штрафмайданчиків (ВІДЕО)

4.03.2020, 11:10
65414

Поблизу Рівного поліцейських упіймали на афері. Підозрювані незаконно продали автівок зі штрафмайданчиків на 7 млн гривень, повідомляє ТСН.

Читайте також: Поліція перекваліфікувала справу смерті ексголови “Інтера” на умисне вбивство

Зазначається, що у рамках кримінального провадження правоохоронці провели уже 30 санкціонованих обшуків у службових приміщеннях Нацполіції у Рівненській області і за місцем проживання підозрюваних.

Також, наразі перевіряють навіть керівників у департаментах поліції, а ті своєю чергою – підлеглих. Одного із не чистих на руку копів уже звільнено.

Заступник керівника Нацполіції Рівненської області Олександ Панасюк розповів, що деякі предмети уже повернуті і додані до справи, як речові докази. “Якби ми на першочерговій стадії не відреагували, звичайно що воно могло повпливати на розслідування низки кримінальних проваджень. Деякі предмети уже повернуті, прилучені до кримінальних проваджень, як речові докази”, – розповів правоохоронець.

Читайте також: Від 50 до 150 тисяч доларів США: У Києві поліцейські викрили групу шахраїв, які продавали віртуальні посади (фото)

Юристи зауважують, що зловмисники могли вирішитись на продажі авто зі штрафмайданчиків, тому що були впевнені – власники за транспортом не повернуться. Кому належить певна машина інколи не відомо, а деякий транспорт автомобілісту взагалі може бути вигідніше не забирати.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com