У Рівному у будинку престарілих жорстоко знущалися над людьми похилого віку

13.07.2020, 14:32
78192

В пансіонаті по догляду за літніми людьми у Рівному жорстко знущалися над літніми людьми. Заклад називається “Тепло коханих” і належить до приватних. Там старих позбавляли свободи й били. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Читайте також: Українська лікарка, яка рятує від COVID-19, вразила мережу фото після важкої роботи

Наголошується, що в установі не дотримувалися норми площі на людину. Також літні люди скаржилися на жорстоке поводження з боку обслуговуючого персоналу. В однієї з жінок на тілі виявили сліди побоїв.

Зараз у кримінальних провадженнях проведено огляд місця події, призначено судово-медичні експертизи, допитані свідки. Досудове розслідування доручено сектору дізнання і слідчому відділу Рівненського ВП ГУНП в області.

В сюжеті ТСН розповіли, що в однієї з підопічних жінок виявили гематоми. Спочатку в будинок престарілих не хотіли впускати перевірку, але коли все ж таки пустили, перевіряючі були в шоці від того, що відбувається.

В будинку пристарілих відчули жахливий запах, старим місяцями не обрізали нігті, один чоловік лежав без нижньої частини спіднього при всіх інших.

Зазначимо, що родичі престарілих платили 7 тисяч гривень за місяць утримання в таких умовах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com