У Рівному від коронавірусу помер місцевий медійник “Суспільного”

16.05.2020, 15:47
72567

У Рівному від ускладнення, спричиненого коронавірусом, 15 травня помер інженер телебачення Суспільного мовлення Микола Теремок.

Читайте також: У Києві зафіксували суттєве зростання числа інфікованих на COVID-19

Про це повідомляє Рівненська філія Суспільного мовлення.

“Від ускладнень, спричинених інфекцією COVID-19, передчасно пішов з життя інженер Рівненської філії “Суспільного” Микола Теремок. Він один з шести працівників, у яких підтвердили ураження коронавірусом. На UA: РІВНЕ Микола Теремок працював 25 років. Завжди був відповідальним фахівцем, привітним колегою, хорошою доброзичливою людиною і прекрасним сім’янином. Колектив Суспільного мовника висловлює щирі співчуття рідним і близьким Миколи Теремка”, – йдеться у повідомленні.

За словами менеджерки UA: РІВНЕ Людмили Хоми, чоловік пробув у міській лікарні тиждень, його стан не був важким і у філії мали надію на його одужання. Але вчора ввечері (15 травня) хворого перевели в реанімацію, де його серце перестало битись. Також зазначається, що від 12 травня усі працівники Рівненської філії “Суспільного” перейшли на дистанційний режим роботи через

Четверо журналістів регіональної філії “Суспільного” заразились коронавірусом
підтвердження випадків захворювання на COVID-19 у шести співробітників мовника. Будівлю після першого підтвердженого випадку повністю продезінфікували. Від понеділка, 18 травня, планується масове тестування працівників на наявність COVID-19.

Своєю чергою, голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко на своїй сторінці у Facebook написав, що за інформацією женевської громадської організації “Кампанія Прес-Емблеми” (Press Emblem Campaign) станом на 14 травня в усьому світі від коронавірусу померло щонайменше 84 журналісти.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com