У Рівному затримали поліцейських, які за пів мільйона доларів продавали керівні посади в Нацполіці (фото)

7.11.2020, 20:55
88515

Поліцейський зі своїм спільником намагався заплатити 100 тисяч доларів США за керівну посаду в поліції Рівненської області.

Читайте також: На повній швидкості влетів у людей, які стояли на “острівку безпеки”: деталі масштабної ДТП у Харкові (фото, відео)

Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

“Співробітник Головного управління Нацполіції у Рівненській області разом зі спільником за грошову винагороду обіцяли вирішувати питання кадрових призначень на керівні посади в районних і міжрайонних відділах поліції в області”, – зазначено в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронці затримали їх при отриманні 25 тисяч доларів США “авансу” від співробітника Управління патрульної поліції Рівне за призначення його на посаду керівника одного з міжрайонних відділів поліції області.

“Загалом цю посаду вони “оцінили” в 100 тис. доларів США “, – додали в Офісі генпрокурора.

Підкреслюється, що поліцейський і його пособник затримані за фактом шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

Зараз вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру і обрання запобіжного заходу.

Правоохоронця та його спільників спіймали на гарячомуДеякі посади він продавав за 500 тисяч доларівНа Рівненщині поліцейський продавав посади у Нацполіції

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com