У Рівному з’явилась “чупакабра”, жителі б’ють на сполох (відео)

29.02.2020, 10:15
64936

У Рівному невідома тварина вбила курей, повідгризавши їм голови. А тушки поскладала рядком. Неживих птахів та величезні сліди біля курника на ранок виявила господиня.

Читайте також: На Вінничині голодний чоловік безжалісно вбив собаку та накормив ним свою сім’ю

Про це повідомляє ТСН.

Господиня Лариса каже, невідома істота на подвір’я потрапила, перескочивши через сусідній паркан, який заввишки понад два метри. З її слів, біля курника рядком лежали безголові туші птахів. Жінка вважає, що це не собака чи лис, а щось незвичайне.

“Я думаю, що це мутант. Якийсь великий і тяжкий, бо сліди після дощу були дуже великі і глибокі”, – запевняє власниця господарства Лариса Зелінська.

Як виявилося, кілька місяців тому невідомий звір у цьому ж районі погриз десятки курей та кролів, із яких випив кров. Дібрався звір і до 150 кілограмових свиней.

Як виглядає звір-убивця місцеві не знають, бо він нападав завжди уночі і вони його не бачили. Лише припускають, що це чупакабра. Ветеринари ж називати невідому тварину “чупакаброю” не квапляться.

“Це може бути здичавілий собака, який має помісь із вовком, наприклад”, – пояснює Володимир Новосад, начальник відділу ГУ Держпродспоживслужби у Рівненській області.

Версію про те, що тварин убиває здичавілий собака, підтримують і науковці. Хоча сліди, кажуть, більше нагадують лисячі. А те, що туші свійських тварин складені у рядочок, пояснюють звичайним процесом полювання.

“Вони складають їх в рядочок не тому, що хочуть комусь показати. А тому, що вони так витягають (жертву – ред.)”, – каже Ростислав Шикула, біолог.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com