У російській Пермі невідомий відкрив стрілянину в університеті і вбив п’ятьох людей. Студенти вистрибували з вікон

20.09.2021, 13:05
101346

У російському місті Перм 20 вересня невідомий відкрив стрілянину на території державного національного дослідницького університету

Про це повідомила прес-служба ВНЗ в Telegram, пише Gordonua.com.

“Близько 11.00 невідомий проник на територію кампусу Пермського університету з травматичною зброєю і відкрив стрілянину на вулиці. Відомо про чотирьох постраждалих. Всі служби міста та університету приведені в готовність”, – відзначили в університеті.

Студентов и преподавателей попросили закрыться в аудиториях и по возможности покинуть территорию кампуса.

Слідком Росії порушив за фактом стрілянини в університеті Пермі угловно справу ч.2 ст.105 Кримінального кодексу РФ (вбивство). За версією правоохоронців, п’ять осіб загинуло та шестеро постраждало.

Точні дані про загиблих і постраждалих уточнюються. Особу підозрюваного встановлена. При затриманні він чинив опір і був поранений “, – відзначили силовики.

Читайте також: Виконати Мінські угоди без капітуляції України – військовий експерт

РБК пише, що в хімічний корпус університету прийшов підліток з дробовиком. Джерело РБК, близький до МВС РФ уточнив, що стрілянину влаштував 18-річний Тимур Бекмансуров. Інший співрозмовник агентства в одному з федеральних відомств повідомив, що стрілка знешкодили. При собі у нього було не травматична, а вогнепальну зброю.

У прес-службі регіонального мінохоронздоров’я повідомили ТАСС про п’ять загиблих в результаті стрілянини в Пермському університеті і 14 постраждалих. На місці працює дев’ять бригад швидкої допомоги. Поранення різні, оскільки студенти вистрибували з вікон під час стрілянини, додали в Міністерстві охорони здоров’я.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com