У Росії 13-річна дівчинка завагітніла від 10-річного “громадянського чоловіка”

16.01.2020, 22:50
60051

Шокуюча історія сталася в Красноярському краї. Семикласниця чекає дитину від учня четвертого класу. Про це пишуть російські ЗМІ.

Читайте також: У Росії дітей у дитсадках годували м’ясом хворих тварин (фото)

Про цікаве положення дівчинки-підлітка вже знає її сім’я, керівництво школи, представники місцевої влади та соціальних служб. Школярку поставили на облік. За станом майбутньої малолітньої мами стежать лікарі.

″Термін вагітності – сім тижнів (близько двох місяців). За нашими даними, поліції відомо про те, що сталося, розпочато перевірку ″, – повідомило джерело.

Діти ходять до різних шкіл. Вона вчиться в сьомому класі, він – в четвертому. У соцмережах в них навіть є сімейний статус: в цивільному шлюбі. Заступник директора школи, де вчиться майбутня мама, заявила, що педагоги і керівництво закладу намагаються надати посильну допомогу підлітку.

Дівчинка виховується в багатодітній родині, у неї є два брата трьох і п’яти років. У жовтні 2018 року сім’ю поставили на облік. ″Але не тому, що батьки п’ють, або знущаються над ними. Їх мама тяжко хвора, у неї остання стадія раку. Батько в поодинці не може турбуватися про трьох ″, – цитують  ЗМІ педагога.

У звітах перевіряючих йдеться, що діти ситі й одягнені. Однак в навчальному закладі заявили, що школярка – вкрай важкий підліток. Вона погано вчиться, прогулює заняття, поводиться зухвало. Сім’я дівчинки прийняла рішення не переривати вагітність і зберегти дитину.

Лікарі кажуть, що поки вагітність протікає нормально. ″Це їхнє особисте рішення, ніхто не міг прийняти його за них. Ми підтримаємо ученицю і всю їхню родину в будь-якому випадку ″, – запевнив представник навчального закладу.

″Теоретично, таке можливо. Тобто, і дівчинка в 13 років, і хлопчик в 10 вже можуть увійти в репродуктивний вік. Але випадок сумнівний. На хлопчика могли просто “показати”. Адже дитині нічого не буде. Але все це, безумовно, дуже легко перевіряється за допомогою експертизи, що, напевно, і буде зроблено ″, – прокоментував ситуацію лікар-педіатр Микола Скоробогатов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com