У Росії назвали кількість мешканців України, які проголосували на виборах до Держдуми РФ

20.09.2021, 10:00
101332

За інформацією російської влади, близько 150 тисяч мешканців тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей узяли участь у виборах до законодавчого органу країни-окупанта

Таку інформацію оприлюднив голова комісії з міжнародного співробітництва Ради з прав людини РФ Кирило Вишинський під час брифінгу. Про це повідомила «Українська правда» з посиланням на російські джерела інформації.

«Зрозуміло, що цифри можна називати тільки приблизно через те, що частина людей, котрі живуть у «ДНР» і «ЛНР» і отримали паспорти РФ раніше, вже мала реєстрацію на території Росії і брала участь у виборах, маючи можливість голосувати не тільки за федеральні партійні списки, а й за місцевих кандидатів», – зазначив Вишинський.

Читайте також: Онука королеви Єлизавети ІІ принцеса Беатріс потрапила в лікарню на останніх тижнях вагітності

Але, за його словами, з тієї інформації, яку надала ЦВК, на 15:45 проголосувало більше 150 тисяч чоловік.

За словами представника країни-агресора, «голосування» мешканців Донбасу стало «наймасштабнішим за кордоном». Він додав, що більше 650 тисяч мешканців Донецької та Луганської областей вже отримали російські паспорти.

Вишинський також розповів, що потік охочих проголосувати з Донбасу «величезний», тож здійснили приблизно 1,4 тисячі транспортних рейсів за три дні виборів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com