У росії виявили нові масові поховання вагнерівців

17.03.2023, 18:33
137490

У Росії фіксують нові поховання “вагнерівців”. Зокрема, за останні два тижні підтвердили загибель як мінімум 400 ув’язнених.

Читайте також: У Білорусі знову продовжили військові навчання з армією РФ (мапа)

Про це пише Русская служба ВВС.

Зазначається, що вдалося встановити імена 2092 російських в’язнів, які загинули у війні проти України. Крім того, журналісти знайшли чотири місця масових поховань людей, які воювали у складі ПВК “Вагнер”.

“Під Луганськом (37 могил), у селищі Фрянове Московської області (22 могили), у станиці Бакинська Краснодарського краю (422 могили) та поблизу міста Березовський (67 могил). Останнє поховання нове”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, від 3 грудня число могил збільшилося у дев’ять разів (з 47 до 422).

Як передає видання, спершу там ховали переважно колишніх  в’язнів. Утім, зараз там рясніють ряди  із зображенням емблеми ПВК “Вагнер” на могилах, а також вінки у кольорах прапора Росії із двоголовим орлом.

“Представники однієї з ритуальних служб розповіли, що у ПВК після загибелі солдата три дні шукають родичів, якщо не знаходять – забирають туди, де дали місце в Росії. Усього росЗМІ майже за 13 місяців повномасштабної війни встановили імена 17 375 загиблих російських військових. Більшість з них – вихідці з національних республік”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com