У Росії закликали до військового перевороту в Україні (відео)

27.02.2019, 13:12
14028

Кремлівський пропагандист, директор Центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров заявив, що Росія повинна влаштувати військовий переворот в Україні і призначити “альтернативного президента” з Донецька.

Читайте також: Знаменитий український актор обізвав Путіна

За його словами, Кремль нібито має на це повне право, з огляду на події у Венесуелі, які Москва вважає підступами США. Злочинною ідеєю Багдасаров поділився в ефірі пропагандистської програми “Вечір з Володимиром Соловйовим” на телеканалі “Росія 1”, пише “Обозреватель”.

“Якщо США можуть дозволити собі у Венесуелі, чому ми не можемо поставити собі питання повалення в Києві антиросійського режиму за такою ж схемою? Ми визнаємо альтернативного президента в Донецьку, ми закликаємо ЗСУ не підкорятися київському режиму, повстати проти нього. А враховуючи, що там більшість російськомовних, російських людей, ми маємо більше шансів, ніж американці по відношенню до Збройних сил Венесуели. І ми ставимо своїм завданням повністю повалення чинного режиму, щоб до влади прийшов проросійський!” – не приховуючи підступних намірів країни-агресора заявив рупор Кремля.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com