У Росії заявили про захоплення маленького села на Харківщині: у ЗСУ прокоментували

21.01.2024, 15:03
153051

У Росії вранці 21 січня заявили про окупацію Крохмального Харківської області. У ЗСУ наголосили, що лінія фронту постійно зміщується.

Читайте також: “Кінцева точка дна”: дівчина, яка вижила після обстрілу пологового у Маріуполі, підтримала Путіна

Про це начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону у неділю, 21 січня.

За його словасм, окуповані кількасот метрів ніяк не вплинуть на ситуацію, оскільки ситуація є динамічною. Захоплення Крохмального, у ЗСУ впевнені, – це явище тимчасове.

“Крохмальне – це був населений пункт, де проживало 45 осіб до початку широкомасштабної війни. Там було десь 5 будинків. І ось ці 5 будинків були зруйновані російським агресором, і відповідно наша мета – зберегти життя українських захисників. Їхні позиції були переміщені на підготовлені до цього часу запасні, де вони зараз тримають оборону. Ворогу не дають просуватися далі і якихось загроз для сусідніх підрозділів це не несе”, – сказав він.

Фітьо зауважив, що ЗСУ не повідомляють про відбиття 100-200 метрів, бо у цьому немає сенсу. Однак пропагандисти це показують, як “неймовірну перемогу” на фронті.

“Тому метр – два, й вони вже кричать, що вони, умовно, взяли Берлін”, – зауважили в ЗСУ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com