У розпорядженні української армії з’явились ракети з дальністю польоту в понад тисячу кілометрів

9.04.2019, 12:31
20084

Президент України Петро Порошенко заявив, що в Україні з’явились високоточні крилаті ракети з дальністю польоту в понад тисячу кілометрів, що здатні нести бойове навантаження в 150 кілограм. Про це він повідомив в ефірі програми “Свобода слова”.

Читайте також: ЗСУ провели тренування з ракетним комплексом “Точка У”

“Ми почали найважливіші випробування крилатих ракет… У нас з’явилася ракета, яка успішно пройшла випробування, здатна стріляти більш ніж на тисячу кілометрів і здатна нести бойове навантаження в 150 кг, високоточна і це все створено українськими фахівцями. ЗСУ зараз навчаються їх застосовувати”, – заявив Президент.

“Ми дістали можливість знищувати будь-який корабель в радіусі 300 км, який наважиться наблизитись і атакувати нас і цю ракету не витримає корабель малого і середнього класу. Це різке збільшення обороноздатності”, – сказав Порошенко.

Він також нагадав, що Україна провела завершальні випробування ракетного комплексу “Вільха-М”. “У нас на сьогоднішній день “Смерч” та “Ураган” літають не більше як на 65-70 км, а зараз будуть на 130 км, високоточно”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com