У Ризі чоловік побив хлопця з українським прапором

22.05.2022, 12:32
120240

Поліція Латвії затримала чоловіка, який після акції “За звільнення від радянської спадщини” завдав тілесних ушкоджень юнакові з українським прапором.

Читайте також: “Побачення в ефірі”: Зеленська розповіла, як довго не бачилася з чоловіком і як змінилась їхня родина за час війни

Мотив зловмисника наразі невідомий.

Про це пише Delfi.

У п’ятницю близько 20:00 неподалік місця проведення мітингу та концерту був зафіксований інцидент. Водій BMW вийшов з автівки та завдав тілесних ушкоджень юнакові 2003 року народження, на плечі якого було накинуто прапор України. Зловмисникові вдалося зникнути з місця пригоди.

Правоохоронці негайно розпочали кримінальний процес, а також приступили до оперативно-розшукових заходів, у ході яких було встановлено особу зловмисника. У ніч на суботу співробітники поліції разом із працівниками спецназу Ризького регіонального управління затримали підозрюваного. Уточнюється, що він переховувався за димарем на горищі за місцем проживання.

Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Найближчим часом буде ухвалено рішення про застосування запобіжного заходу. Зазначається, що раніше він уже потрапляв у поле зору поліції.

Зазначається, що справу відкрито за статтею про хуліганство, пов’язане із завданням тілесних ушкоджень потерпілому. За таке порушення передбачено позбавлення волі до 5 років або короткострокове позбавлення волі, поліцейський нагляд, громадські роботи або штраф.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com