У “Слузі народу” заявили про недоцільність розгляду законопроєкту щодо заборони пропаганди гомосексуалізму

25.07.2020, 17:17
79453

Голова партії “Слуга народу”, перший заступник голови фракції “СН” Олександр Корнієнко вважає, що розгляд законопроекту щодо відповідальності за пропаганду гомосексуалізму та трансгендеризму не на часі.

Читайте також: Закон про заборону пропаганди гомосексуалізму: названі суми штрафів

Як передає  УНІАН, про це він заявив на брифінгу, коментуючи ініціативу народних депутатів з фракції “Слуга народу” Олени Лис і Георгія Мазурашу. За словами Корнієнка, такий законопроект “не варто брати в активну роботу”, бо він є “дуже дискусійний”.

Він нагадав, що Україна має зобов’язання перед міжнародними партнерами, і додав, що йдеться навіть не про зобов’язання, а про ті ідеї, які пропонуються, – треба переглянути його на ймовірну дискримінаційність”.

“Бо коли щось забороняється, то завжди є ризик того, що робиться щось неправильно”, – вважає перший заступник голови фракції. Він зауважив, що це законодавча ініціатива депутатів-мажоритарників, а на засіданні фракції вона ще не обговорювалась. Водночас Корнієнко переконаний, що на сьогодні “такі законопроекти треба відкладати подалі”.

“Обговорювати їх тоді, коли ми визначимося із нагальними економічними питаннями, проведемо податкову амністію, вирішимо, що робити з податком на вивезений капітал, вирішимо, що робити з бюджетом на наступний рік”, – сказав він і додав: “Бо у нас завжди грандіозні плани, як витрачати кошти, але треба зрозуміти, де їх взяти…”. На його думку, восени парламенту треба виходити “на конструктивну роботу у тих питаннях, які реально хвилюють кожного в суспільстві – економіка, як виходити з кризи, як виходити з епідемії…”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com