У смертельній аварії в Польщі загинули двоє українців

14.04.2019, 19:46
20893

Двоє чоловіків загинули, ще двоє отримали поранення внаслідок ДТП, що сталася вночі з суботи на неділю біля Кентшина у Вармінсько-Мазурському воєводстві у північно-східній Польщі.

Читайте також: Смертельна аварія з військовими у Херсонській області: один загиблий, троє постраждалих (фото)

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на “Польське радіо“.

В автомобілі, який в’їхав у дерево, подорожували громадяни України та Грузії. Аварія сталася на дорозі № 591 з Ружанки до Воплавок.

Двоє пасажирів, громадяни України віком 23 і 30 років, загинули на місці. Водій і третій пасажир, громадяни Грузії, отримали травми.

“Загинули пасажири, що сиділи на правій стороні автомобіля. Той, хто був поруч із водієм, мав прикріплені ремені безпеки, а пасажир із заднього сидіння, ймовірно, не був застібнутий ременем безпеки”, – повідомила представниця поліції в Кентшині аспірант Моніка Данєляк.

“Сила удару в дерево була настільки велика, що двигун випав, і лежав на відстані 12 метрів. Він все ще горів, коли прибули пожежники”, – сказав капітан пожежників Каміль Ґольон.

Обставини трагедії вивчає поліція під наглядом районної прокуратури Кентшина. У водія взяли кров, аби перевірити, чи він був тверезим.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com