У соцмережі висміяли з’їзд Народного фронту (фото)

2.02.2019, 18:12
10230

Сьогодні в Києві пройшов з’їзд “Народного фронту”. На заході лідер політсили Арсеній Яценюк виступив із заявою: в президентських виборах він участі не братиме, оскільки “немає достатньої висоти, щоб перемогти”. В цей же час він налаштував однопартійців на участь в парламентських виборах, які відбудуться 27 жовтня. Про це повідомляє “Страна

Читайте також: Экс-премьер Яценюк рассказал о своем страхе перед Медведчуком

У залі були присутні прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, ряд членів Кабінету міністрів, зокрема, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр інфраструктури Володимир Омелян, міністр юстиції Павло Петренко, міністр освіти і науки Лілія Гриневич, віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко, яких “Народний фронт “делегував до складу уряду.

Соцмережі відреагували на з’їзд “Народного фронту”, його учасників і прийняті там рішення.

Так, журналіст Євген Плінскій опублікував фото з заходу і зазначив:”Про ролях і долях в партії легко судити по розсадження в залі. За першою п’ятіркою в першому ряду – Максим Бурбак. Він один з гаманців партії і дивиться за контрабандними схемами на Чернівецькій митниці та її збутом в Чернівецькій області. А ось Мартиненко і Іванчук мабуть в “опалі”, так як були посаджені на з’їзді в другому ряду через прохід від Яценюка. Пашинський і Чорновіл взагалі в третьому ряду, за Мартиненко і Іванчуком. При цьому Олег Жданов і Володимир Омелян в першому. Сувора партійна рука нікого не щадить.) ”

Василь Кутчак висловив іронічно висловився про виразі обличчя Володимира Гройсмана: “Той випадок, коли прийшов на збори, а він не йде кандидатом в президенти”.

Василь Горбаль запропонував, як можна було б оживити програму з’їзду НФ:”Якби Яценюк підтримав Зеленського, обговорення з’їзду НФ було б більш яскравим))”

Андрій Золотарьов, в свою чергу, жартує над рейтингом Яценюка, який знаходиться в межах статистичної похибки.”Судячи з рейтингів українці чекають не з’їзду, а від’їзду “Народного фронту “…

Ігор Соловей поділився думкою, чому Яценюк не виступив з підтримкою Порошенка:

“Яценюк у виступі оголосив, що не йде в президенти, а сконцентрується на парламентських виборах. Цікаво, що в його виступі в вимогах до майбутнього президента легко читалася критика Тимошенко та інших кандидатур, а також натяк на те, що підходить тільки Порошенко. Але при цьому Яценюк самого прізвища Петра Олексійовича не назвав: це йому і помста за колишню дискредитацію, і страховка для себе – якщо раптом Порошенко не виграє вибори, то НФ і Яценюк будуть існувати автономно, будуть домовлятися вже з іншими “.

Олеся Медведєва опублікувала демотиватор на політичний захід. “Церемонія повсталих з пекла. Не пропустимо, не проспимо “.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com