У соцмережі висміяли повідомлення Трампа у Twitter

13.06.2019, 22:52
29102

Президент США Дональд Трамп знову породив хвилю жартів і фотожаб у соцмережах через твіт, в якому він розповідає про зустрічі зі світовими лідерами, в тому числі, “принцом китів”. Про це повідомляє ″The Guardian″.

Читайте також: Чалий розповів, за яких умов Трамп зустрінеться з Зеленським

У твіті від 13 червня Трамп похвалився, що під час останньої закордонної поїздки спілкувався з “іноземними урядами” щодня. ″Я зустрівся з королевою Англії, принцом китів, прем’єр-міністром Сполученого Королівства, прем’єр-міністром Ірландії, президентами Франції і Польщі″, – написав він.

Кити в твіті Трампа з’явилися внаслідок некоректного написання слова Уельс, адже англійською ці два слова різняться в написанні всього однією літерою – Wales і whales. В результаті, зустріч з принцом Уельським Чарльзом перетворилася на зустріч з ″принцом китів″.

І хоча Трамп швидко відреагував і видалив повідомлення, замінивши його новим, без помилки, соцмережі вже було не зупинити.

″Перші фото з зустрічі Трампа з принцом китів″ – написала користувачка Хейзел Шерінг.

 

″Принц китів″.

Дехто навіть запропонував змінити прапор Уельсу, а хтось пожартував, що Трамп переплутав принца з дофіном (ще одна гра слів – написання слів ″дофін (спадкоємець французького престолу) і ″дельфін″ теж схожі).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com