У США 11-річний учень викрав шкільний автобус

12.10.2020, 11:11
86391

В американському штаті Луїзіана поліцейські влаштували гонитву за 11-річним хлопчиком, який викрав шкільний автобус в місті Батон-Руж. Дитину затримали, повідомляє місцевий телеканал WBRZ.

Читайте також: Пожежі у США зробили небо над Сан-Франциско схожим на Марс (фото, відео)

Зазначено, що вранці в неділю дитина пробралася в автобус у північній частині міста і змогла завести його. Поліція почала гонитву за викраденим автобусом близько 11.00 за місцевим часом (19.00 за Києвом). Приблизно через півгодини автобус врізався в газопровід і потім у дерево.

Поліцейські оточили автобус, вивели малолітнього викрадача з автобуса і наділи на нього наручники. Хлопчика помістили під варту в центр тримання неповнолітніх за кількома звинуваченнями, включаючи крадіжку автомобіля і вчинення насильства за обтяжуючих обставин. В даному випадку, повідомили в поліції, йдеться про те, що зловмисник “навмисно намагався врізатися на транспортному засобі”.

Інший місцевий канал WAFB9 додає, що в гонитві брала участь “дюжина поліцейських”. Школяр на автобусі і низка поліцейських автомобілів проїхали через кілька районів міста.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com