У США чоловік зірвав джекпот, за що потрапив у в’язницю: причиною став статус іммігранта

13.08.2023, 12:26
145036

Чоловік виграв величезну суму в лотерею, але втратив все через одну помилку. Як пише Dailystar, нелегальний іммігрант з Гватемали Хосе Антоніо Куа-Тока, що жив в штаті Джорджія, США, був у повному шоці після того, як купив виграшний лотерейний квиток і зірвав джекпот.

Читайте також: Зрадниця Maruv змінила псевдонім та відкрила сторінку для українців і нарвалася на хейт

Але його захоплення швидко пройшло через одну серйозну проблему. Він був нелегальним іммігрантом.

Його бос Ерік Сервантес запропонував перевести в готівку виграшний квиток від його імені, І заявив, що поверне гроші йому. Але, на жах Хосе, його обдурили, і Сервантес привласнив виграш за його спиною.

Розлючений Хосе подав до суду на свого боса, який стверджував, що квиток належить йому. При цьому бос гватемальця заявив поліції, що той погрожував вбити його, його дружину і їхніх дітей, якщо він не віддасть гроші.

Хосе кинули до в’язниці, але він продовжував наполягати на своїй версії. І 1 березня 2012 року вони зійшлися в суді, щоб вирішити, хто є законним спадкоємцем статку.

На щастя, Хосе заручився громадською підтримкою і виграв справу.  Він отримав приз у розмірі 500 000 доларів після вирахування податків із суми лотереї. Він також отримав 200 000 доларів адвокатських зборів та ще 25 000 доларів штрафних санкцій.

І після всього цього представники лотереї в штаті Джорджія підтвердили, що переможцям не потрібно доводити імміграційний статус, коли справа доходить до отримання призів. Якби Хосе знав цю дрібницю, всього цього кошмару йому вдалося б уникнути.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com