У США оприлюднили розсекречену скаргу невідомого працівника спецслужб

26.09.2019, 22:53
44021

Комітет з питань розвідки Палати представників США оприлюднив розсекречену скаргу невідомого співробітника американських спецслужб щодо порушень під час телефонного дзвінка президента США Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським. Про це йдеться у повідомленні на сайті комітету, передає ″Європейська правда″.

Читайте також: Україна встановила дипломатичні відносини із ще однією країною Латинської Америки

Голова комітету сенатор-демократ Адам Шифф заявив, що ця скарга не повинна була приховуватися від Конгресу. Він повідомив, що вона виявила серйозні порушення, і Генеральний інспектор визнав їх невідкладними та достовірними.

″Ця скарга є дорожньою картою для нашого розслідування і надає значну інформацію Комітету для подальшої роботи з іншими свідками та документами. І це підтверджується записом дзвінків, опублікованим вчора″, – сказав Адам Шифф.

Співробітник написав, що дзвінок від 25 липня залишив чиновників Білого дому “занепокоєними тим, що відбулося”.

У скарзі зазначається, що юристи Білого дому “вже обговорювали питання про те, як ставитись до дзвінка через ймовірність того, що вони були свідками того, що президент зловживає своїм службовим становищем задля особистої вигоди”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com