У США представили нового стратегічного радника України

27.11.2018, 13:41
5878

Посол США Марі Йованович 27 листопада представила стратегічного радника від Сполучених Штатів Америки Кіта Дейтона.

Читайте також: Путін відреагував на воєнний стан в Україні

Він розпочинає роботу в Міністерстві оборони України й Генеральному штабі Збройних сил України, – повідомляє прес-служба Міноборони.

“Я обізнаний з культурою вашої країни і викликами, які стоять перед нею на шляху до впровадження принципів і стандартів Альянсу. І допомагатиму вам у цьому. Я буду дуже відданий справі й прагну знайти саме українське рішення для впровадження цих норм. Я тут і буду тут з вами, щоб розуміти та почути, що потрібно вам шляхом проведення постійних зустрічей, консультацій, налагодження діалогу в після аналізу ситуації”, – розповів Кіт Дейтон.

У Міноборони додали, що Дейтон має “величезний досвід роботи” в регіоні. Він також є директором Європейського центру дослідження проблем безпеки Джорджа С. Маршалла.

Під час зустрічі, що відбулася в Міноборони, міністр Степан Полторак поінформував іноземну делегацію про ситуацію, що склалася в Азово-Чорноморському басейні, “пов’язану з незаконними агресивними діями Росії стосовно корабельної групи Військово-морських сил Збройних сил України в районі Керченської протоки”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com