У США Зеленський переконував американських бізнесменів інвестувати в Україну

26.09.2019, 21:12
44017

Президент Володимир Зеленський в четвер, 26 вересня, на зустрічі з американськими бізнесменами запросив їх інвестувати в Україну, повідомляє прес-служба глави держави.

Читайте також: Трамп не питав дозволу на публікацію телефонної бесіди у Зеленського

″Ми ідентифікуємо та системно вирішимо всі проблеми західних компаній в Україні – від проблеми на митницях і в податковій до захисту прав інвесторів і захисту прав інтелектуальної власності″, – пообіцяв Зеленський на зустрічі з представниками ділових кіл США в Нью-Йорку.

Він зазначив, що для розвитку є все, крім часу чекати. ″Ми проводимо структурні перетворення, і я щиро запрошую вас усіх стати частиною цього важливого процесу – трансформації України в дійсно європейську розвинену країну, вільну від корупції і повну бізнес-можливостей″, – додав він.

″Ми будемо реформувати судову систему, щоб кожен інвестор –будь то західний чи український –міг впевнено розраховувати на справедливість. Ми також вже почали реформу правоохоронних органів, щоб забезпечити розслідування корупційних злочинів і невідворотність покарання за них″, –заявив Зеленський.

Глава держави закликав інвесторів вірити в Україну та пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб виправдати цю довіру.

Також він заявив, що влада налаштована не обіцяти реформи і зміни в країні, а швидко їх проводити.

″Ми змінюємо країну, правила гри, створюємо цивілізовану ділову атмосферу – і робити це треба все дуже швидко. У нас немає кілька років, у нас є тільки місяці ″, –підкреслив глава держави.

″Надалі ми зробимо все для забезпечення економічного зростання і залучення прямих іноземних інвестицій. Це мій головний пріоритет як президента, це також пріоритет нового уряду і парламент″”, –резюмував Володимир Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com