У столиці арештували чоловіка, який розбещував дітей в шкільних туалетах

21.10.2019, 23:24
48218

У Києві викрили чоловіка, який розбещував малолітніх дітей в приміщеннях шкіл. Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Читайте також: У Криму п’яний чоловік зґвалтував семирічну дівчинку

″У Подільське управління поліції звернулася директор школи з повідомленням про те, що невідома особа проникла в приміщення туалету і скоїла розпусні дії щодо малолітньої особи – учня. На місце події одразу прибули працівники сектору ювенальної превенції″, – йдеться в повідомленні.

За словами начальника Подільського управління поліції Владислава Іщенка, під час бесіди з працівниками школи, учнями і батьками дитини “дитячим” поліцейським вдалося встановити, що правопорушник, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, у присутності 6-річної дитини оголив свій статевий орган і намагався вчинити розпусні дії.

Як зазначається, хлопчик відштовхнув незнайомця і вибіг у коридор.

″У той же час у поліцію звернулися батьки учня іншої школи із заявою про те, що в той день за аналогічних обставин невідомий намагався скоїти розпусні дії щодо їхнього 8-річного сина. Школяр відразу покинув туалетну кімнату, а чоловік зник″, – додав начальник управління поліції.

У свою чергу сестра першачка написала на своїй сторінці у Facebook, що вчителі і директор школи № 123, де стався другий інцидент, закликали “не фантазувати, не згущувати фарби і не надавати цьому розголосу”.

На цей час зловмисника затримано. Ним виявився 28-річний місцевий житель, який до кримінальної відповідальності раніше не притягався. Правоохоронці перевіряють свідчення заявників і затриманого, а також встановлюють усі обставини подій. Також підозрюваний перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва.

″За вказаними фактами розпочато кримінальне провадження за частиною четвертою статті 152 (Зґвалтування) і частиною другою статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі″, – підкреслив Іщенко.


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com