У столиці чоловік відкрив стрілянину через мангал

25.12.2019, 20:12
57776

У Києві поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного в замаху на вбивство свого знайомого. Про це повідомляє столичне управління Нацполіції .

Читайте також: У Києві сталася ДТП за участю вантажівки та двох легкових автомобілів (фото, відео)

Відзначається, що в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Павла Тичини чутні постріли і поранений чоловік. За вказаною адресою виїхали правоохоронці і оглянули місце події, а також поспілкувалися зі свідками, очевидцями і опитали потерпілого.

″За словами чоловіка, вранці між ним і батьком знайомого виник конфлікт через те, що той нібито викрав мангал з території його підприємства. Тому син вирішив йому помститися, дочекався біля будинку, кілька разів вистрілив у нього, а потім зник″, – йдеться в повідомленні.

Медики госпіталізували 42-річного потерпілого з вогнепальним пораненням грудей. Протягом декількох годин співробітники карного розшуку встановили місцезнаходження стрільця і затримали його. Ним виявився місцевий житель, 1984 року народження.

Порушено кримінальну справу за статтею про замах на умисне вбивство (ч. 2 ст. 115 КК України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com