У столиці хулігани відлупцювали копа та забрали в нього пістолет

25.07.2019, 19:51
34558

У Києві затримано шістьох осіб за напад на поліцейського, котрий намагався припинити конфлікт на Оболоні. Про це повідомляє пресслужба столичного управління Нацполіції.

Читайте також: На Івано-Франківщині жорстоко побили АТОвця, – ЗМІ

″Уночі в чергову частину надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Малиновського відбувається бійка і чути постріли. На місці події правоохоронці встановили, що співробітник відділу кримінальної поліції Оболонського управління при виконанні службових обов’язків став свідком конфлікту між групою осіб. Намагаючись врегулювати інцидент, поліцейський зробив молодим людям зауваження, однак правопорушники накинулися на нього з кулаками″, – йдеться в повідомленні.

Поліцейський дістав травматичний пістолет і зробив кілька попереджувальних пострілів, але в цей момент його ззаду вдарили пляшкою по голові, у результаті чого він впав непритомним. Після цього злочинці забрали в потерпілого зброю і сумку, у якій були особисті речі, документи й гроші.

Патрульні, які прибули на виклик, відвезли потерпілого колегу в медичний заклад. Зброю і сумку з документами знайшли неподалік місця НП.

Пізніше правоохоронці знайшли і затримали шістьох осіб, які можуть бути причетні до інциденту. Усіх їх затримали.

Відкрито кримінальні провадження за статтями про розбій і посягання на життя співробітника правоохоронного органу (ч.1 ст.187 і ст.348 КК України). Тривають розшукові заходи для встановлення інших осіб, причетних до злочину, і всіх обставин події. За напад на поліцейського при виконанні передбачено до 15 років в’язниці або довічне позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com