У столиці між кур’єрами служби доставки сталася бійка (відео)

9.07.2019, 20:55
32472

У вівторок, 9 липня, на Вознесенському узвозі побилися кур’єри служби доставки Glovo, причому, як повідомлялося в ″Києві оперативному″, один з них вже був помічений у агресивній поведінці по відношенню до людей. Про це повідомив адвокат Дмитро Кострюков на своїй сторінці в Facebook і ″Київ Оперативний″.

Читайте також: Жахлива аварія у Києві: загинули чотири людини (відео)

За словами адвоката, бійка кур’єрів почалася після ДТП – мопеди зіткнулися і впали. Після цього між працівниками служби доставки зав’язалася словесна перепалка, а потім бійка. В результаті один кур’єр розбив іншому ніс і вони роз’їхалися.

Також відреагувала на інцидент служба доставки Glovo.

″Ми вважаємо, що подібна поведінка кур’єрів є неприпустимою і обов’язково проведемо додаткові роз’яснювальні сесії щодо правил роботи з платформою Glovo, стандартів сервісу і правил поведінки. Кур’єри є незалежними суб’єктами, проте у кожного є власний рейтинг, на який можуть впливати користувачі, партнери і подібні випадки. При зниженні рейтингу кур’єра в додатку, він обов’язково буде відключений від платформи Glovo без можливості відновлення співпраці″, – повідомляє фірма.

Читайте також: У Києві чоловік скоїв самогубство, підірвавшись на гранаті

Проте найцікавіше відреагували користувачі соцмереж, які тут же влаштували обговорення інциденту з кур’єрами із смішними коментарями. І взагалі, як виявилося, багато людей чекають баттла ″Uber Eats″ проти ″Glovo″, а то коли свій свого б’є – нецікаво.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com