У Сумах чоловік зарізав жінку-ріелтора

28.11.2019, 15:10
54524

У Сумах 22 листопада в поліцію звернувся житель і повідомив, що його дружина, яка працює ріелтором, з обіду не виходить на зв’язок. Йдеться у повідомленні Нацполіція.

За його словами, він приїхав до неї на роботу в центр міста. Приміщення було замкнене зовні, але через вікно він побачив всередині розкидані речі.

Читайте також: На Чернігівщині з ножовими пораненнями госпіталізували 5-річного хлопчика і його батька

Прибулі поліцейські відкрили офіс і виявили тіло 47-річної жінки з 26−ма ножовими пораненнями шиї та голови.

Був встановлений підозрюваний − чоловік, який 20 листопада уклав з жертвою договір на оренду житла. На допиті, він помітно нервував, а коли йому запропонували пройти поліграф, тоді він зізнався у вбивстві.

Чоловік знайшов в одній з міських газет номер ріелтора і домовився про послугу. Вона дала йому кілька адрес, за якими здавалося житло.

Щоразу його очікувала невдача − то в квартирі проводили ремонт, то житло вже орендували, то господарі вирішили квартиру не здавати. Чоловік повторно звернувся до ріелтора, і вона знову дала йому кілька адрес. Результат був аналогічним. Тоді він прийшов до неї в офіс і почав вимагати повернути йому 400 грн, які він заплатив за послугу. Ці гроші і стали причиною конфлікту.

Щоб приховати злочин чоловік замкнув офіс ключами, узятими зі столу, а потім викинув їх разом з ножем.

За фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com