У Сумах група підлітків зґвалтувала 6-річного хлопчика (фото)

1.08.2020, 16:48
80136

У Сумах в п’ятницю, 31 липня, в районі вул. Добровільної місцеві жителі перекрили залізничну дорогу. На місце виїхали представники правоохоронних органів. Як з’ясувалося, причиною даного мітингу став жахливий злочин. За словами місцевих жителів, група підлітків зґвалтувала 6-річного хлопчика. Люди розповідають, що кривдників було семеро – їм від 12 до 14 років. Також повідомляють, що дана група підлітків знущається над пенсіонерами та займається крадіжками.

Читайте також: На Закарпатті четверо підлітків побили 12-річну дівчинку

Про це йдеться у публікації 0542.ua, пише OBOZREVATEL.

Сайт з посиланням на слова речника управління Патрульної поліції Олега Сологуба повідомив, що 25 липня до поліції надійшло повідомлення про зґвалтування дитини.

“Але подробиці йому невідомі – справою займаються у Головному управлінні Національної поліції”, – повідомили журналісти.

Суперечлива інформація від поліції

Втім, 1 серпня на сайті обполіції Сумської області з’явилось повідомлення про те, що кримінальне провадження стосовно неповнолітніх було відкрито саме за наслідками розмови з обуреними учасниками протесту 31 липня.

“На місце події виїхали представники керівництва ГУНП в Сумській області та Сумського міського відділу поліції. Після проведених перемовин з активом зібрання та опитування інших учасників акції, слідчі поліції по заявам сумчан відкрили кримінальне провадження за статтею “Хуліганство”, в рамках якого розпочали досудове розслідування. Наразі встановлені троє підлітків віком 13-14 років, і на батьків двох з них вже складені адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов’язків”, – йдеться у заяві на сайті поліції.

Поліцейські додали, що зясовуються особи ще двох неповнолітніх, на яких скаржаться місцеві жителі. Також встановлюються можливі інші епізоди за їхньої участі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com