У Сумах викладач незаконно проводив антиагітацію для студентів (відео)

15.04.2019, 18:12
21032

На лекції викладач говорив про те, чи приймає наркотики один з кандидатів в президенти.

Читайте також: Незаконна агітація, підкуп виборців та фото із бюлетенем: за перші кілька годин виборів зафіксували масу порушень

Завідувач кафедри електроніки і комп’ютерної техніки Сумського держуніверситету Анатолій Опанасюк на лекції проводив перед студентами передвиборчу агітацію.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook нардеп Антон Геращенко і опублікував відеозапис.

“Сумський державний університет. Лекція завідувача кафедри електроніки та комп’ютерної техніки Анатолія Опанасюка. Тема лекції – чи приймає наркотики один з кандидатів в президенти. Дивно, чи не так?” – прокоментував нардеп.

Він зазначив, що опублікував в соцмережі відео “незаконної антиагітації” викладачем Сумського держуніверситету “з метою превенції і недопущення подібної поведінки інших викладачів в інших ВНЗ країни”.

“Чи можна студентам в Сумському державному університеті вільно приймати рішення, за кого з кандидатів у президенти голосувати у другому турі виборів, якщо один з викладачів в робочий час, на лекції перед студентами, дає оцінки одному з кандидатів?” – підкреслив Геращенко.

Нардеп вимагає від ректора Сумського державного університету вжити заходів дисциплінарного характеру щодо завідуючого кафедри електроніки Анатолія Опанасюка, “щоб він на своїх лекціях займався прямими своїми обов’язками, а не агітацією”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com