У Сєвєродонецьку через евакуацію постраждалих від пожеж скасували заняття в школах

1.10.2020, 10:31
85506

У зв’язку з необхідністю евакуації жителів селищ, постраждалих від пожеж в Луганській області, прийнято рішення призупинити навчальний процес у Сєвєродонецьку. У четвер, 1 жовтня, скасовуються заняття у школах міста.

Читайте також: На Луганщині масштабні пожежі, евакуюють села (фото, відео)

Про це йдеться на офіційному сайті Сєвєродонецької міської ради, передає УНН.

“Для евакуації жителів селищ, які постраждали від пожеж, підготовлені пункти прийому людей. Підготовлено школи 8 і 17. Завезено все необхідне. Буде забезпечено гаряче харчування”, — повідомили у міськраді.

Зазначається, що у разі необхідності ще три школи міста Сєвєродонецька підготовлені для прийому евакуйованих людей. “Це школи 20, 16, 18”, – додається у повідомленні.

“Автобуси підготовлені для евакуації і знаходяться на в’їзді в місто з боку Воронове”, – резюмували у міськраді Сєвєродонецька.

Пізніше у Facebook військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька повідомили, що у зв’язку з необхідністю евакуації жителів селищ, які постраждали від пожеж, “прийнято рішення призупинити навчальний процес 1 жовтня у сєвєродонецьких школах”.

Як повідомляє видання “Первая полоса”, у середу пізно ввечері вогонь дістався до цеху нейтралізації та очищення промислових стоків промислового гіганта регіону – сєверодонецького “Азоту”. Близько 23:00 загоряння вдалося локалізувати.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com