У Тернополі вводять спеціальні тролейбуси для школярів

31.08.2020, 22:18
82927

З початку вересня в Тернополі будуть введені додаткові тролейбусні рейси для перевезення школярів. Про це в понеділок, 31 серпня, повідомляє прес−служба Тернопільської міської ради.

Читайте також: Криклій заявив про зважування маршруток

Відзначається, що виконувати спеціальні шкільні рейси будуть вісім додаткових одиниць електротранспорту на маршрутах: № 1, 2, 5, 7, 8, 10, 11.

При цьому додаткові тролейбуси будуть обладнані табличками “Діти”.

“Перевезення учнів шкільними тролейбусами буде здійснюватися за наявності учнівської Соціальної картки Тернополя, для школярів проїзд − безкоштовний”, − йдеться в повідомленні.

Зараз у шкільних тролейбусах дозволений супровід батьками учнів молодших класів. Однак для супроводжуючих осіб проїзд буде платний (відповідно до діючих тарифів на проїзд). У перспективі планується також дозволити в цих тролейбусах проїзд працівників освітніх установ.

Читайте також: У Києві маршрутка “загубила” два колеса посто під час руху (фото, відео)

У міськвиконкомі відзначили, що додаткові тролейбуси введені для забезпечення належного проїзду учнів до загальноосвітніх навчальних закладів міста в умовах карантину, оскільки після того, як Тернопіль потрапив у “помаранчеву” зону і кількість пасажирів у громадському транспорті обмежили, на зупинках систематично виникають скупчення людей, і на тротуарах формуються черги.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com