У Тернополі з школярів хотіли зібрати гроші за те, щоб священники окропили заклад на Водохреща

23.01.2020, 15:10
60757

У Тернополі хотіли змусити учнів заплатити за прихід священників на Йордан і окроплення школи йорданською водою. Даний випадок обговорюють у Фейсбуці. Врешті витрати переклали на вчителів. Така дикість трапилася в спеціалізованій−школі ліцеї №21, пише 0352.

Читайте також: На Волині священик УПЦ (МП) з прихожанами не пустили похоронну процесію до храму

Як розповідають батьки, з кожного учня хотіли зібрати по 10 грн. Орієнтовно мали зібрати 7−8 тис грн. Однак така ініціатива викликала несприйняття батьків. Тоді в школі вирішили посвяту перекрити коштами вчителів, давши їм рознарядку здати по 50 грн.

Педагоги були шоковані не менше батьків. Діти поділилися з батьками, що дехто з вчителів обурювався в своїх класах в присутності учнів, не приховуючи свого подиву.

Не менш шокувала школярів і промова отців, про яку вони потім розповіли своїм батькам. Священники під час посвяти потішили учнів, що вони вчаться в дуже гарній школі, а отже мають шанси стати президентами, міністрами. Головне, не виїжджати з країни, а працювати на благо своєї держави.

Читайте також: У Запоріжжі спіймали священника УПЦ МП на отриманні посилки з наркотиками

Батьки шоковані тим, що відбулося в школі. Кажуть, минулого року теж на Йордан приходили священники кропити класи, але тоді ніхто грошей не збирав. Чому зараз збирають − людей дивує, жодних пояснень їм не надали. Як і щодо того, хто саме є автором такої новації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com