У травні Міжнародний трибунал з морського права може винести рішення про звільнення українських моряків, – Клімкін

25.04.2019, 12:32
22413

Павло Клімкін повідомив, що Міжнародний трибунал з морського права може вже в травні винести рішення про вимогу до Росії негайно звільнити 24 військовополонених українських моряків. Про це міністр розповів в ефірі “Сніданку з 1+1“.

Читайте також: В Росії залишили під вартою 4 українських моряків

“Насправді Росія грається з нашими хлопцями. Декілька днів тому по всіх ЗМІ розійшлась новина, що під час консультацій в Гаазі Росія змінила тон. Це Росія змінила тон не взагалі і не через політичну кон’юнктуру, не через політичні події, а оскільки ми їй зламали гру. Вона хотіла використовувати наших хлопців як розмінну карту. А зараз Міжнародний трибунал може винести рішення, що хлопці мають бути звільнені. І слухання будуть 10-11 травня. І звичайно в цій ситуації Росія пішла далі і начебто каже, що можливі якісь гуманітарні кроки”, – повідомив Клімкін.

За його словами, шанси на винесення цього рішення є, а рішення Міжнародного трибуналу є обов’язковими. Водночас, він також запевнив, що Україна продовжує співпрацювати із міжнародними організаціями для звільнення військовополонених моряків.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com