У Центральній виборчій комісії виявили коронавірус

29.07.2020, 18:52
79844

У Центральній виборчій комісії виявили захворювання на коронавірусну хворобу COVID−19, у зв’язку з чим там було посилено карантинні заходи. Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Читайте також: В Україні за добу зафіксували рекордну кількість хворих на коронавірус

“Оскільки така ситуація склалася під час активної підготовки до місцевих виборів 2020 року, наше завдання полягає у створенні безпечних умов роботи Комісії загалом та взаємодії наших працівників з відвідувачами зокрема”, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим голова Комісії Олег Диденко підписав розпорядження про приймання ЦВК подань щодо кандидатур до складу територіальних виборчих комісій. Таким чином, подання кандидатур приймаються з 27 липня до 5 серпня 2020 року включно на другому поверсі адміністративного будинку Комісії.

Крім цього,  для мінімізації контактів між відвідувачами створено попередній запис представників суб’єктів подання кандидатур до складу виборчих комісій для подання документів.

“Просимо громадян без нагальної потреби не заходити в адмінбудівлю ЦВК, а в разі відвідування – обов’язково одягати маски і рукавички, дотримуватися дистанції і не допускати скупчення людей”, – наголосили в ЦВК.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com