У центрі Києва через квартирну суперечку застрелили чоловіка

3.04.2019, 11:48
19241

У Києві під час суперечки щодо права власності на квартиру із рушниці застрелили людину.

Читайте також: Під час вибуху у Києві загинув росіянин, якого розшукували за вбивство

Про це повідомляє прес-служба поліції у Києві.

За словами сусідів, в одній із квартир на вулиці Круглоуніверситетській чути постріли. За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативні групи Головного і Печерського управлінь поліції та криміналісти.

Попередньо правоохоронці встановили, що сестра одного з учасників конфлікту продала частину квартиру іншій особі. Троє чоловіків, нібито на правах нових власників, прийшли до оселі та намагалися туди потрапити. Чоловік, який перебував у помешканні, спробував їм завадити та вистрілив із рушниці. У результаті один із візитерів отримав вогнепальне поранення у живіт, його доставили в лікарню, де він невдовзі помер.

Правоохоронці затримали стрілка, яким виявився 57-річний киянин, який тривалий час проживав за кордоном, але після отримання у спадок квартири повернувся у столицю. З місця події криміналісти вилучили знаряддя вчинення злочину – мисливську рушницю.

Слідчі відділу Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com