У центрі Києва троє чоловіків напали на лікаря (фото, відео)

9.06.2020, 16:12
74957

У ніч на вівторок, 9 червня, до столичної поліції зателефонував чоловік та повідомив, що на бульварі Тараса Шевченка на нього напали невідомі. На місце події прибули слідчо-оперативна група поліції та екіпаж патрульних поліцейських.

Читайте також: В Одесі розслідують загибель пенсіонера при падінні з балкона п’ятого поверху

Потерпілий надав прикмети правопорушників правоохоронцям та вони розпочали їх пошуки, повідомляє пресслужба поліції Києва, пише Главком.

“Ми з’ясували, що потерпілий приїхав до столиці з метою придбання дороговартісного медичного обладнання, яке відібрали невідомі. Під час відпрацювання інформації на вулиці Саксаганського ми затримали одного з нападників, а його спільників неподалік Центрального залізничного вокзалу. Усі фігуранти затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, – розповів начальник відділу поліції № 4 Шевченківського управління поліції Ігор Падюк.

Це – уродженці міста Харкова, Ворзеля та мешканець Черкаської області, 1975-го, 1995-го та 1992 років народження. Крім того, співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції встановили, що 45-річний харків’янин раніше судимий за скоєння пограбування. Він минулого року звільнився з місць позбавлення волі та відразу скоїв злочин і на даний час перебуває під слідством.

“Ми вилучили речові докази: мобільний телефон, гроші, ноутбук та медичне обладнання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна”, – додав правоохоронець.

На даний час проводяться заходи, спрямовані на встановлення причетності затриманих до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com