У центрі Києва викрили роботу двох борделів (Фото)

21.01.2019, 18:48
8417

У Києві зловмисниця налагодила інтимний бізнес: у двох орендованих квартирах «працювали» 12 жінок.

Читайте також: Кіберполіція закрила ряд піратських онлайн-кінотеатрів (Фото)

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Києві.

Як розповів т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва Олексій Гаврилюк, отримавши оперативну інформацію щодо роботи борделів на вулицях Великій Васильківській та Хрещатику, оперативники спільно з слідчими територіального управління поліції провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання та в автомобілях організатора, а також за місцем надання послуг інтимного характеру:

“Під час проведення процесуальної дії ми затримали організаторку та учасників  під час надання сексуальних послуг клієнтам. Ми встановили, що місце розпусти облаштувала 32-річна жителька Полтави. Сутенерка діяла за схемою: орендувала квартиру у центрі столиці та завербувала дванадцять дівчат, які погодилися надавати сексуальні послуги за гроші”.

У результаті обшуків правоохоронці вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські та телефонні картки, а також комп’ютерну техніку. Повії віддавали половину від зароблених грошей організаторці, а решту забирали собі.

Під час процесуальної дії у борделі перебувала одна дівчина, яка надавала сексуальні послуги за винагороду. Відносно неї працівники поліції склали протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181-1 (Заняття проституцією) кодексу України про адміністративні правопорушення.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com