У Вакарчука заявили про погрози та напади на волонтерів “Голосу” у Львові

2.07.2019, 20:30
31552

У партії Святослава Вакарчука “Голос” повідомили про напад у Львові на їхніх волонтерів, а також приміщення коворкінгу політсили.

Читайте також: Рейтинг партії “Голос” стрімко зростає, а “Слуги народу” – падає: свіжі опитування

Про це йдеться у фейсбуці партії.

“Вчора близько 20:00 години біля зупинки “Шувар” на Сихові у Львові молодики у спортивних костюмах напали на волонтерів у футболках і кепках “Голосу”: лаялись і ображали волонтерів, силою змусили їх зняти брендований одяг, переслідували їх вулицями і погрожували фізичною розправою”, – повідомили там.

Окрім цього, у “Голосі” повідомили, що вночі на львівський Коворкінг Змін партії стався напад. “Зіпсували оформлення нашого місця зустрічей із волонтерами на вул. Друкарській. Віддерли та обмалювали літери зі щита та зламали емблему “Голосу”. Також намагались відчепити банер”, – сказала координаторка коворкінгу Анна Филистин.

Зазначається, на камерах відеоспостереження видно, як троє молодиків зі спорядженням цілеспрямовано прийшли розтрощити місце зустрічі волонтерів.

Читайте також: Партія “Голос” відреагувала на заяву “Слуги народу” про можливе об’єднання

Також у політсилі розповіли, що крім цього, працівники коворкінгу у смт Пустомити Львівської області неодноразово отримували погрози. “Це 118 округ, по якому балотується Богдан Дубневич, екс-депутат Верховної Ради, відомий гречкосій, та учасник багатьох корупційних скандалів”, – заявили в “Голосі”.

итайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com