У Верховній Раді зареєстрували новий законопроект про розмитнення “євроблях”

3.02.2019, 13:50
10303

Народний депутат України Роберт Горват, а також депутати Валерій Лунченко і Василь Петьовка зареєстрували у Верховній Раді законопроект №9522, який передбачає продовження пільгового періоду розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації з 90 до 180 днів, тобто до 23 травня 2019 року.

Читайте також: “Євроблях” розмитнили уже на 4 мільярди гривень

“Зараз, переконаний, необхідність внесення таких змін (введення більш тривалого пільгового періоду розмитнення – ред) буде очевидною для парламентаріїв. Упевнений, такий крок дозволить вирішити проблему авто на єврономерах ефективніше і з меншим навантаженням на автовласників “, – написав Горват на своїй сторінці в Facebook, передає ТСН.

З початку дії пільгового періоду розмитнено понад 65 тис. Авто на іноземній реєстрації, а до бюджету надійшло понад 4,1 млрд грн.

“З огляду на вкрай високу кількість бажаючих розмитнити авто за пільговими ставками і надмірну завантаженість українських митниць, на наступному тижні ми запропонуємо парламенту надати власникам авто на іноземній реєстрації додаткові три місяці для пільгової розмитнення”, – написав депутат.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com