У військовому госпіталі під Львовом терміново евакуювали пацієнтів з COVID-19: деталі

21.11.2020, 14:19
89685

У Винниках у Львівському обласному госпіталі ветеранів війни і репресованих, де сталася нештатна ситуація з киснем, вибуху не було. Але у зв’язку з інцидентом до іншого шпиталю евакуювали понад 20 хворих на COVID-19.

Читайте також: Нічні розваги мажорів: на Львівщині двоє депутатів від “ЄС” на елітній автівці заїхали прямо у під’їзд багатоповерхівки (відео)

Як повідомили в лікарні, аварія сталася через те, що система кисневого постачання вийшла з ладу. Зокрема, кажуть, зламалася одна з пластин кисневої системи.

Зазначається, що загалом у лікарні на кисневій підтримці перебувало 11 хворих. Всього із медичного закладу евакуювали до інших госпіталів 21 пацієнта, серед яких 3 на ШВЛ. На місці працювало 16 бригад екстреної допомоги.

“Проводилась евакуація киснезалежних пацієнтів в обласні та міські заклади охорони здоров’я м. Львова, серед них 11 перебували на штучній вентиляції легень. На місці події працював штаб з НС в складі керівництва облдержадміністрації, департаменту охорони здоров’я ЛОДА, госпіталю, обласного центру екстреної медичної допомоги тощо”, – йдеться в повідомленні.

Потерпілих унаслідок інциденту немає. Наразі подача кисню відновлена, госпіталь продовжує працювати у звичному режимі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com