У Vodafone з′явився новий мережевий код: тарифи користувачів не зміняться

10.03.2024, 20:00
155507

Компанія Vodafone отримала новий мережевий код “75”.

Читайте також: Vodafone значно підвищить для українців ціни на деякі тарифи

Компанія Vodafone повідомила, що їй надано у користування новий мережевий код “75”. Раніше про такі зміни повідомляв конкурент Vodafone – компанія “Київстар”.

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектру та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК), з невеликим проміжком часу надала нові коди двом українським операторам мобільного зв’язку. Номери телефонів Vodafone тепер, окрім звичних користувачів мережевих кодів “50”, “66”, “95”, “99”, починаються також з числа “75”, якщо точніше (+380 75). Точну дату введення коду поки що не названо, але в компанії уточнили, що це має бути зроблено до кінця року.

Компанія “Київстар” також отримала новий код “77”, який також буде введено в обіг. Наразі вона використовує коди “67”, “68”, “96”, “97”, “98”. Нові коди обох операторів становлять 10 млн. негеографічних номерів. Тарифи користувачів не зміняться, але перенесення старих номерів на нові коди не є можливим. Гарантується, що нові номери ніколи не були в експлуатації.

Введення нових кодів допоможе уникнути дефіциту вільних номерів і сприятиме подальшому розвитку операторів мобільного зв’язку.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com