Vodafone значно підвищить для українців ціни на деякі тарифи

16.02.2022, 19:32
111573

Мобільний оператор Vodafone почав сповіщати своїх клієнтів про значне підвищення деяких своїх тарифів. Зокрема ціни планується підняти на 20-40 грн. Станеться це має вже у березні 2022 року.

Читайте також: Україна запросила допомогу НАТО на випадок масштабних надзвичайних ситуацій

SMS-повідомлення про підвищення тарифів отримали журналісти OBOZREVATEL. В одному з них йдеться про тариф Vodafone SuperNet Start, а в іншому – про Vodafone SuperNet Unlim.

Як зміниться тариф Vodafone SuperNet Start

Згідно з повідомленням, вартість цього тарифу зросте на 20 грн – зі 125 грн до 145 грн. “Маємо новину про зміни у Вашому тарифі. З 01.03.2022 пакет на місяць коштуватиме 145 грн, а назва буде змінена на Vodafone SuperNet Start 2021”, – йдеться у повідомленні.

За новими умовами, клієнти отримуватимуть більший обсяг інтернету. Також збільшена кількість хвилин для дзвінків по Україні.

Разом з тим, послуга Online Pass більше не входитиме до пакету. Вона передбачає доступ до безліміту в улюблених програмах.

Як зміниться тариф Vodafone SuperNet Start

Як зміниться тариф Vodafone SuperNet Unlim

Вартість цього тарифу підвищитися на 40 грн – з 260 грн до 300 грн. “Маємо новину про зміни у Вашому тарифі Vodafone SuperNet Unlim. З 01.03.2022 пакет на місяць коштуватиме 300 грн, а послуга Online Pass більше не входитиме до пакету”, – йдеться у повідомленні оператора.

Як зміниться тариф Vodafone SuperNet Unlim
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com