У Єгипті, який чекає на туристів, новий спалах коронавірусу

26.06.2020, 17:52
76642

Міністерство охорони здоров’я України оновило список країн “червоної” та “зеленої” зон. Єгипет потрапив до країн “червоної зони”. А з 27 червня ця країна знімає більшість карантинних обмежень і з 1 липня відновлює міжнародне авіасполучення, зокрема і з Україною.

Читайте також: Єгипет відкриває кордони для іноземних туристів: відома дата

Єгипет – у “червоній” зоні: що це означає

Про те, що Єгипет потрапив до країн “червоної зони”, повідомило Державне агентство розвитку туризму України. Відповідний допис з’явився на фейсбук-сторінці відомства.

Отже, показник захворювання на коронавірус у Єгипті становить понад 40 випадків на 100 тисяч населення, а саме 40,3. Водночас тут зафіксували 41 176 активних випадків COVID-19.

У ДАРТ нагадують, громадяни, які приїжджають з країн “червоної зони” до України мають проходити обсервацію 14 днів чи скористатись додатком “Дій вдома”.

Крім того, напередодні Кабінет Міністрів своїм рішенням дозволив припиняти режим самоізоляції або обсервації іноземцям, які в’їхали на територію України з “червоної зони”. Однак це відбудеться лише за умови, якщо ті зроблять тест на COVID-19 методом ПЛР після перетину державного кордону та матимуть негативний результат.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com