У “Європейській солідарності” зворушливо привітали Порошенка з ювілеєм (відео)

26.09.2020, 14:22
85124

Невпинний час тече і розставляє крапки над І. Дедалі більшій кількості людей стає очевидним, що найкращий Президент – Порошенко. На шостого годі й сподіватися. Можливо, кращим за п’ятого буде лише сьомий.

Читайте також: Було надзвичайно страшно: Тимошенко розповіла, як перенесла коронавірус

“Європейська Солідарність” пишається своїм Лідером. Не політиком, а справжнім державним діячем. Тим, хто, спираючись на команду і на активну, небайдужу частину суспільства, за п’ять років створив армію і міжнародну коаліцію на підтримку України. Хто виборов безвіз і Томос. Хто вивів країну з глибокої соціально-економічної кризи, якою Росія хотіла задушити нас у гібридній війні. Хто впевнено вів нас до членства в Євросоюзі та НАТО. Чий підпис стоїть під історичним законом про українську мову, пише Главком.

“Але ми його знаємо також як людину – натхненного, розумного, демократичного, часом веселого, часом сумного, але все частіше замислено”, – наголосили у “ЄС”.

У соціальних мережах Порошенка часто називають “сивочолим гетьманом”. А оцінюючи ситуацію в країні, кажуть: “При Порошенку такого не було”. Це – визнання досвіду і глибокої державної мудрості.

“У 55 “все не починається” – у 55 все продовжується і рухається до перемоги. І багато цікавого попереду. Країні дійсно потрібні і порох, і Порошенко. Сил, здоров’я і наснаги, шановний Петре Олексійовичу”, – привітав колектив “ЄС”.

Читайте також: На конференцію політсили проросійського блогера Шарія не впустили журналістів

Також, народна депутатка “Європейської Солідарності” Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook привітала п’ятого президента.

“В Порошенків чудова міцна родина, пані Марина – кохана, соратник і друг. Він успішна людина. В ПП є справжні друзі. В нього є сильна команда, об’єднана спільною ідеологією і метою – успішна європейська Україна. Армія, мова і віра – не слова, а цінність. І головне, є мільйони українців, які поділяють ці принципи, підтримують Порошенка. В 55 це важливо. Многая літа”, – написала Геращенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com