У Зайцевої важка хвороба

25.10.2018, 11:09
4736

Підозрювана у масштабній аварії на вул. Сумській у Харкові Олена Зайцева має важку хворобу та потребує спеціального лікування. Лікарі діагностували в неї посттравматичну енцефалопатію (прогресуюча дегенеративна хвороба мозку, пов’язана з численними повторними черепномозковими травмами, – Gazeta.ua).

Через те має різкі перепади тиску та запаморочення, розповів один із адвокатів Євген Мельниченко. Запевняє, стан Зайцевої викликаний об’єктивними причинами і не є спробою уникнути покарання.

“Ще від 9 жовтня у неї почалися перепади тиску, які сам спостерігав. Їх фіксували лікарі “швидкої”. У неї за медичною документацією верхня норма артеріального тиску – 90. Зараз піднімається до 150. Медики у СІЗО поставили їй діагноз посттравматична енцефалопатія з усіма синдромами. Але у медичній частині ізолятора немає невропатолога, тому вона не отримує належного лікування”, – сказав Євген Мельниченко.

Зайцева третє судове засідання поспіль скаржиться на погане самопочуття. До суду їй викликають “швидку”. Чи зможе далі брати участь у судових засіданнях, це щоразу залежатиме безпосередньо від її стану перед судом, додав Мельниченко.

Наступне слухання справи відбудеться 7 листопада.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com