У Запоріжжі 14-річний підліток за кермом спровокував смертельне ДТП

6.10.2019, 13:11
45541

У Запоріжжі сталася ДТП за участю автомобіля, яким керував неповнолітній, в результаті чого одна людина загинула і четверо постраждали. Про це повідомляє прес-служба поліції області в неділю, 6 жовтня.

Читайте також: У Запоріжжі у двох людей знайшли малярію

Аварія сталася ввечері 5 жовтня. За даними правоохоронців, в Комунарському районі по вулиці Чумаченка сталося зіткнення автомобілів Hyunday і Daewoo Lanos. Неповнолітній водій Hyunday не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Daewoo Lanos.

В результаті інциденту пасажир Hyunday, хлопець у віці близько 14 років, помер від отриманих травм. Водій і ще двоє пасажирів, особи 2004 і 2005 років народження, з тілесними травмами були госпіталізовані. Також в лікарню потрапив водій іншого автомобіля.

“Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Встановлюються всі обставини події”, – додали в поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com