У Запоріжжі біля супермаркету сталася стрілянина, є постраждалий (фото)

10.08.2020, 13:13
80922

У Запоріжжі біля супермаркету стався конфлікт, який переріс у стрілянину. У результаті госпіталізовано чоловіка з пораненнями.

Читайте також: Відмовився розраховуватися: у Харкові в таксі сталась стрілянина

Проце повідомляє прес-служба управління Нацполіції Запорізької області, пише РБК-УКРАЇНА.

Вказано, що 9 серпня близько 20:45 до поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що біля одного з торгівельних супермаркетів міста відбувається сварка з застосуванням зброї.

Оперативникам вдалося з’ясувати, що близько 20:40 на вулиці Добробутній біля одного з торгівельних центрів міста через парковку посварилися чоловік та жінка.”

Словесна перепалка призвела до того, що жінка бризнула чоловіку в очі з сльозогінного балончика, а він штовхнув її. Громадянка телефоном викликала на допомогу сина. Молодик 1993 року народження схопив ніж та почав різати скати на мікроавтобусі “Volkswagen”, який належить кривднику його матері”, – інформують у поліції.

У відповідь на це чоловік дістав травматичний пістолет і зробив спочатку попереджальний вистріл у повітря, а потім ще кілька у бік сина жінки. Молодик під час бійки наніс опоненту удари по голові, відібрав пістолет і вистрілів, влучивши в стегно і передпліччя.

“Співробітники кримінальної поліції затримали чоловіка на місці скоєння злочину в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу”, – зазначає прес-служба.

Вказано, що потерпілого госпіталізували, а його стан наразі залишається стабільно важким.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com